Meet Jack.

  Content beheer voor mensen.

  Jack is een in eigen huis gebouwd Content Management Systeem (CMS) waarmee je op gemakkelijke en overzichtelijke wijze een website kunt beheren. Jack is ontstaan vanuit het idee dat je geen raketgeleerde zou moeten zijn om je website bij te houden. Het is in actieve ontwikkeling sinds 2008.

  Jack is niet bepaald veeleisend. Het draait op Linux, Apache, PHP and MySQL, software die ondersteund wordt door vrijwel alle hosting providers.

  Jack is lenig

  Jack past zich aan aan de vormgeving, niet andersom.

  Sociale Media

  Facebook, Twitter, Pinterest? Jack kent het. Integratie van Sociale Media – via ‘like’-buttons bijvoorbeeld – wordt volledig ondersteund.

  Jack is flexibel

  Intranet, interactive situatiekaart, weblog of Social media intergratie? Het is allemaal mogelijk. De modulaire opzet maakt Jack inzetbaar voor de meest uiteenlopende websites.

  Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  Ingebouwde ondersteuning van webtechnieken als metatags, mod_rewrite, robots.txt en sitemap.xml helpen uw site een zo hoog mogelijke ranking te geven.

  Google™ Analytics™

  Ken uw bezoekers. Met de intergratie van Google™ Analytics™ heeft u altijd een actueel en uitgebreid overzicht van bezoekstatistieken tot uw beschikking.

  Dynamisch schalen van afbeeldingen

  Door deze techniek is het mogelijk in de toekomst afbeeldingen ook groter, kleiner of in een heel andere verhouding te gebruiken, zonder alle bestanden opnieuw te hoeven uploaden.

  Parlez-vous Français?

  Mais oui, bien sûr! Jack spreekt iedere taal. Zelfs nadat de site al is gebouwd en opgeleverd.

  Verder

  Een heldere en overzichtelijke opzet van de database, makkelijk te benaderen en te exporteren, zodat deze ook makkelijk kan worden gebruikt voor andere applicaties.

  Het is lastig om de tel bij te houden, maar 100+ websites draaien op Jack.

  Listing them all would be a little much, but here’s a few we like.

  Grootverbruikers: ontmoet de agentschappen, ontwikkelaars, adviseurs, ontwerpers en studios die dagelijks op Jack vertrouwen om hen te helpen hun klanten te bedienen.

  10_1.hond

  Alsjeblaft!

  Webdevelopment

  Alsjeblaft! is een Amsterdame webdevelopment studio met een zwak voor HTML5, CSS, PHP, MySQL, jQuery en Jack – ons huisgemaakte CMS.

  12_1.boemmm

  Boemmm

  Ervaren seniors met jongehonden-mentaliteit

  Wij zijn niet zo bekend als de grote bureaus, maar we hebben wel de ervaring van deze bureaus. Want daar hebben we jarenlang gewerkt. Onze belofte: we zijn een klein bureau waar je met zeer ervaren seniors werkt in plaats van een groot bureau waar je met relatief onervaren juniors werkt.

  6_1.bondgenoten_embleem

  Boomvanmourik

  Daadkracht, strategie, content & creatie

  Boomvanmourik is een bureau voor daadkracht, strategie, content & creatie. Door een heldere positionering te koppelen aan een creatieve vertaalslag naar campagne, programma’s en communicatiemiddelen zorgen wij voor strategisch, inhoudelijk én visueel onderscheid.

  3_1.hrdv

  Het Rijk der Verbeelding

  Copywriting

  Wij zijn een netwerk van zelfstandige merkstrategen, innovators, organisatie-ontwikkelaars en woord- en beeldkunstenaars.

  4_1.mcr

  MCR

  Wij zijn MCR. Reclamebureau.

  MCR is een reclamebureau in het hart van Den Haag. Sterk in marketingcommunicatie, van merkidentiteit, positionering en concept tot ontwerp, uitwerking en productie.

  5_1.rc

  Rotterdams Collectief

  Creatief design bureau

  Design | concepting | strategie | merkontwikkeling voor/in stedelijke gebieden | duurzaamheid | hospitality | stadslandbouw | kwartiermakers van nieuw stedelijke gebieden.

  8_1.studiopino

  Studio Pino

  Grafisch ontwerp

  Studio Pino is een Amsterdamse (grafisch) concept- en ontwerpstudio. We ontwerpen, bedenken en verwezenlijken hier magazines, boeken, artwork, websites, clips/films, campagnes en identiteiten.

  11_1.bondgenoten_embleem

  Van Tongeren

  Strategie, online communicatie en creatie

  Gedreven om de essentie en kracht van bedrijven en organisaties te ontdekken en deze te vertalen naar sterke merken, online communicatie en content. Van Tongeren maakt deel uit van creatief netwerk Bondgenoten.

  2_1.viaveneman

  Via Veneman

  Strategie- en communicatieadvies

  Communicatiestrateeg met een groot netwerk van creatieven, merkontwikkelaars, strategieconsultants en webdevelopers. Naast het initiëren en begeleiden van strategische merksessies sterk in de vertaalslag en uitwerking: concepten en campagne, marketing en communicatiestrategie en productie van communicatiemiddelen.