Meet Jack.

Content beheer voor mensen.

Jack is een in eigen huis gebouwd Content Management Systeem (CMS) waarmee je op gemakkelijke en overzichtelijke wijze een website kunt beheren. Jack is ontstaan vanuit het idee dat je geen raketgeleerde zou moeten zijn om je website bij te houden. Het is in actieve ontwikkeling sinds 2008.

Jack is niet bepaald veeleisend. Het draait op Linux, Apache, PHP5 and MySQL, software die ondersteund wordt door vrijwel alle hosting providers.

Jack is lenig

Jack past zich aan aan de vormgeving, niet andersom.

Sociale Media

Facebook, Twitter, Pinterest? Jack kent het. Integratie van Sociale Media – via ‘like’-buttons bijvoorbeeld – wordt volledig ondersteund.

Jack is flexibel

Intranet, interactive situatiekaart, weblog of Social media intergratie? Het is allemaal mogelijk. De modulaire opzet maakt Jack inzetbaar voor de meest uiteenlopende websites.

Jack is zoekmachine-vriendelijk

Ingebouwde ondersteuning van webtechnieken als metatags, mod_rewrite, robots.txt en sitemap.xml helpen uw site een zo hoog mogelijke ranking te geven.

Google™ Analytics™

Ken uw bezoekers. Met de intergratie van Google™ Analytics™ heeft u altijd een actueel en uitgebreid overzicht van bezoekstatistieken tot uw beschikking.

Dynamisch schalen van afbeeldingen

Door deze techniek is het mogelijk in de toekomst afbeeldingen ook groter, kleiner of in een heel andere verhouding te gebruiken, zonder alle bestanden opnieuw te hoeven uploaden.

Parlez-vous Français?

Mais oui, bien sûr! Jack spreekt iedere taal. Zelfs nadat de site al is gebouwd en opgeleverd.

Verder

Een heldere en overzichtelijke opzet van de database, makkelijk te benaderen en te exporteren, zodat deze ook makkelijk kan worden gebruikt voor andere applicaties.

Het is lastig om de tel bij te houden, maar 100+ websites draaien op Jack.

Grootverbruikers: ontmoet de agentschappen, ontwikkelaars, adviseurs, ontwerpers en studios die dagelijks op Jack vertrouwen om hen te helpen hun klanten te bedienen.

10_1.hond

Alsjeblaft!

Webdevelopment

Alsjeblaft! is een Amsterdame webdevelopment studio met een zwak voor HTML5, CSS, PHP, MySQL, jQuery en Jack – ons huisgemaakte CMS.

12_1.boemmm

Boemmm

Ervaren seniors met jongehonden-mentaliteit

Wij zijn niet zo bekend als de grote bureaus, maar we hebben wel de ervaring van deze bureaus. Want daar hebben we jarenlang gewerkt. Onze belofte: we zijn een klein bureau waar je met zeer ervaren seniors werkt in plaats van een groot bureau waar je met relatief onervaren juniors werkt.

6_1.bondgenoten_embleem

Boomvanmourik

Daadkracht, strategie, content & creatie

Boomvanmourik is een bureau voor daadkracht, strategie, content & creatie. Door een heldere positionering te koppelen aan een creatieve vertaalslag naar campagne, programma’s en communicatiemiddelen zorgen wij voor strategisch, inhoudelijk én visueel onderscheid.

3_1.hrdv

Het Rijk der Verbeelding

Copywriting

Wij zijn een netwerk van zelfstandige merkstrategen, innovators, organisatie-ontwikkelaars en woord- en beeldkunstenaars.

4_1.mcr

MCR

Wij zijn MCR. Reclamebureau.

MCR is een reclamebureau in het hart van Den Haag. Sterk in marketingcommunicatie, van merkidentiteit, positionering en concept tot ontwerp, uitwerking en productie.

9_1.ok200-60_600

OK200

Graphic Design Studio

OK200 is an Amsterdam based graphic design studio founded by Mattijs de Wit and Koen Knevel in 2010.

5_1.rc

Rotterdams Collectief

Creatief design bureau

Design | concepting | strategie | merkontwikkeling voor/in stedelijke gebieden | duurzaamheid | hospitality | stadslandbouw | kwartiermakers van nieuw stedelijke gebieden.

8_1.studiopino

Studio Pino

Grafisch ontwerp

Studio Pino is een Amsterdamse (grafisch) concept- en ontwerpstudio. We ontwerpen, bedenken en verwezenlijken hier magazines, boeken, artwork, websites, clips/films, campagnes en identiteiten.

11_1.bondgenoten_embleem

Van Tongeren

Strategie, online communicatie en creatie

Gedreven om de essentie en kracht van bedrijven en organisaties te ontdekken en deze te vertalen naar sterke merken, online communicatie en content. Van Tongeren maakt deel uit van creatief netwerk Bondgenoten.

2_1.viaveneman

Via Veneman

Strategie- en communicatieadvies

Communicatiestrateeg met een groot netwerk van creatieven, merkontwikkelaars, strategieconsultants en webdevelopers. Naast het initiëren en begeleiden van strategische merksessies sterk in de vertaalslag en uitwerking: concepten en campagne, marketing en communicatiestrategie en productie van communicatiemiddelen.